Jarmo Linne RUKOUKSEN VOIMA

Jumalan kutsu rukoilla


Rukouksen voimaa

Suomi rukoilee -sivulle


Intia


Intia GalleriaKotisivulleJos jokin asia askarruttaa juuri nyt mieltäsi, voit kysyä

sähköpostiosoitteeni:

jarmo.linne@kolumbus.fiRukouksilla ja niiden vastauksilla on ollut merkitys elämäni aikana.

Olen rukoillut paljon ja saanut myös paljon rukousvastauksia.

Jumalan kutsu rukoilla -sivulla on erilainen tapahtumasarja kuin mihin olen tottunut rukouselämässäni.

Sain yöllä yllätten kutsun rukoilla aamulla tapahtuvan, ministerimme Päivi Räsäsen, TV-esiintymisen puolesta.

Rukouksen voimaa - sivulla on monivaiheinen kertomus siitä, kuinka Jumala järjesti työpaikan eräälle henkilölle.

Suomi rukoilee -sivulla voit osallistua Suomen puolesta rukoilemiseen


Näiden kotisivujen alku lähti rukouksesta liikeelle vuoden vaihteessa 2011 - 2012.

Elokuussa 2012 kysyin rukouksessa Jumalalta sitä, olenko onnistunut näiden sekä monien muiden nettisivujeni kanssa siten kuin Hän minua kehotti maaliskuussa tekemään. Lopuksi sanoin vielä, että onko tässä ollut mitään järkeä?

Kolmen päivän kuluttua, 23.8.2012, tuli Jumalan vastaus sähköpostiini!


Vastaus on ollut minulle niin suuri, että olen kokenut itseni todella pieneksi.
Lapsuudessani meillä kotona oli luteita ja nyt olen Jumalan edessä niin pieni, että mahdun kulkemaan luteen alta selkä suorana!

Alat varmaankin arvailemaan, millaisen vastauksen Jumala minulle antoi?
Se on sellainen vastaus, että siitä saattaa riittää vastausta hyvin pitkälle ajanjaksolle. Jumala valitsi minun yhdeksältä sivustolta sellaisen, joka on vähiten evankeliumia julistava, mutta kuitenkin sitoutunut Raamatun totuuksiin sen lisäksi, että niillä kerrotaan pävittäisistä arjen tapahtumista.
Eihän se mikään ihme ole jos joku suomalainen vastaa jollekin sivuistani, mutta jos vastaus tulee kielimuurin takaa, se on ihme.

Minä olen kirjoitellut kaikki sivuni suomen kilellä jo yksinkertaisesti siitä syystä, etten juurikaan osaa muita kieliä. Aikuisena käydyssä keskikoulussa oli aivan hilkulla etten selvyityisi englannin kurssista läpi. Ehkä opettaja oli armollinen kun antoi vitosen ja siten selvisin läpi.
Myöhemmin olen käynyt kursseilla opiskelemassa englantia, mutta ei se pitkään ole päässäni pysynyt.

Jumalalla oli ehkä tässä vastauksessaan myös jonkinlainen huumori mukana kun valitsi vastaajan hyvin kaukaa keskeltä Intiaa.

Tämä intialainen mies, pastori, kirjoitti minulle pitkän monisivuisen kirjeen hänen omasta kutsumuksestaan evankelioimistyöhön.
Hän oli työskennellyt aikaisemmin kemian tehtaassa ja on korkeasti koulutettu omalla allaan.
Jumala kutsui hänet evankeliumin julistustyöhön ja kuusi vuotta sitten hän alkoi päätoimisen tehtävänsä Intian köyhimpien ja kaikkein syrjitympien kastittomien ihmisten parissa. Orpolapset, lesket ja vammautuneet ovat hänen jokapäiväisen työnsä kohteena. Juuri nämä syrjityt ovat nyt suuren rakkauden kohteina, kun heistä välitetään siten, kuin Jeesus meitä on kehoittanut tekemään.

Intialainen pastori orpojen kanssa

Tässä kuvassa pastori Ray on orpojen ja hyljättyjen lasten kanssa valokuvassa. Katso tekstiä taustalla - heidän on nälkä!

Meillä on tämän kuvassa olevan pastorin kanssa ollut näiden menneiden kuukausien aikana kirjeenvaihtoyhteyttä. Minä kirjoitan hänelle suomeksi ja hän kirjoittaa minulle englanniksi. Yksi kirje tuli myös norjan kielellä. Google kääntää kielet riittävän sujuvasti, joten näin tämä kirjeenvaihto onnistuu.


Toki tiesihän Jumalakin tämän asian, kun näin lähetti rukoukseeni vastauksen - järkevänkin.


Kirjeenvaihdossa pastori Ray ja hänen vaimonsa Anitha ovat kovasti toivotelleet minua tervetulleeksi käymään heidän luonaan Intiassa - jopa saarnaamaan heidän kirkoissaan!


Tällainen on meidän suuri Jumalamme.
Kun olemme uskollisia vähässä, Hän on myös meille uskollinen.

Kuulumiset ovat Intia -sivulla ja kuvia on runsaasti Intia Galleria -sivulla

Intia -sivu on alisivu rukouksen voima -sivuston yhteydessä.**********************************************************************************************************************

Sivun alkuun